Gemeente Kapelle

Zomeractiviteiten voor senioren

Wegens zomersluiting stoppen in augustus de meeste reguliere activiteiten van Stichting Welzijn in Zalencentrum De Vroone, dorpscentrum De Wemel en de sporthal. Daarom organiseert de Stichting ook dit jaar zomeractiviteiten.

Iedere dinsdagmorgen vanaf 10 uur wordt er gefietst (±15 km) en iedere donderdag âBreken we de weekâ met een drankje en een praatje op verschillende locaties in Wemeldinge, Kapelle of Biezelinge. Maar er staat nog veel meer op de planning. Wat dacht u van een kennismakingsles Tai Chi en/of Zumba Gold, een rit met een paardentram, Griekse avond, schilderworkshop door Wout Kole, kennisquiz, Bevrijdingsmuseum, bingo, Jeu de Boules, wandel- en fietspuzzeltocht, zomerconcert Urker mannen Ensemble en afsluiting met het Zeeuws Mannenkoor. De zomerkalender met daarop de datums, tijden en verdere uitleg kunt u vinden in Zorgcentrum Cederhof, Steunpunt âde Wegwiezerâ, Zalencentrum De Vroone, dorpscentrum De Wemel en dorpshuis Schore.

Komende activiteiten
Vrijdag 18 juni 2010 14.00 uur: Sociaalcafé Schore, workshop mandala tekenen
Zondag 20 juni 2010 15.00 uur: Hotel Inn Wemeldinge, Breek de Maand, Vrijdag 25 juni 2010 09.30 uur: Sociaalcafé Schore, tasjes maken van gastendoekjes