Ingezonden persbericht


Campagne 'SAFE Your Talent, Show Your Skills' van start

Dennis Storm roept jongeren op hun talent te koesteren én tonen

Vrijdag 18 juni gaat de campagne 'SAFE Your Talent, Show Your Skills' van start op het SAFE feest XL in Ockenburg in Den Haag. Dennis Storm van BNN roept alle Haagse jongeren op hun talent te benutten en dit te tonen. De campagne is een initiatief van de gemeente Den Haag en opgezet in samenwerking met SAFE. SAFE organiseert alcoholvrije feesten voor jongeren van 12-16 jaar.De looptijd van de campagne is tot eind september 2010. Tot die tijd kunnen jongeren hun talent uploaden via frisseblik.hyves.nl en www.welovesafe.nl.

Het SAFE feest XL start om 20.00 uur en heeft de volgende line up:

Om 22.30 uur gaat de campagne van start. De campagne 'SAFE Your Talent, Show Your Skills' is een onderdeel van de campagne 'Den Haag, een Frisse Blik op alcohol'. Het filmpje is vanaf vandaag te zien op www.frisseblikopalcohol.nl en vanaf morgen ook via frisseblik.hyves.nl en www.welovesafe.nl

'Den Haag, een Frisse Blik op alcohol'
De gemeente Den Haag is eind 2008 de campagne 'Den Haag, een Frisse Blik op alcohol' gestart. Deze campagne heeft als doel om alle inwoners van Den Haag te stimuleren verantwoord om te gaan met alcohol. Specifieke aandacht hierbij is voor jongeren en ouderen. De campagne is opgezet in samenwerking met vertegenwoordigers uit het onderwijs, de horeca, de sector sport en de ouderenzorg.

Kijk op www.frisseblikopalcohol.nl voor meer informatie en de Haagse cijfers over alcoholgebruik.




Ingezonden persbericht