Gemeente Den Haag War Child City Dag bij Omroep West en ShoppingNight brengen ¤ 14.000,- op

De War Child City Dag bij Omroep West in samenwerking met de ShoppingNight op donderdag 17 juni, heeft circa ¤ 14.000,- euro opgeleverd voor War Child. Harry de Bruin namens het ROC Mondriaan, Marcel Elsjan of Wipper namens Zandsculptuur Den Haag en Pim Hielkema namens het bedrijventerrein ZKD, grepen de gelegenheid aan om hun steun te betuigen aan de actie en gezamenlijk zegden een bedrag van in totaal ¤ 10.500,- toe. Degenen die op deze dag Friend van War Child werden maakten kans op mooie prijzen, waaronder een Zeppelin-vlucht boven de stad. Vanochtend heeft Dieuwertje Blok op Radio West de winnaars bekend gemaakt.

Verslaggevers en bekende Hagenaars als Tim Akkerman, Jessica Mendels, Soumiya Abalhaya, Fred Zuiderwijk en Huub Mizee en wethouders Ingrid van Engelshoven en Marjolein de Jong waren ondermeer op de radio en 'live' in de Binnenstad actief om geld op te halen voor War Child en Friends te werven.

Den Haag War Child City
Den Haag is sinds september 2009 War Child City. Hagenaars zetten zich een jaar lang in om zoveel mogelijk oorlogskinderen een betere toekomst te bieden Dat gebeurde tijdens het Ondernemersgala en Beatstad, maar er wordt ook geld ingezameld bij bij kleinere evenementen op scholen en bij bedrijven. Tijdens The Hague Festivals, de Haagse festivalperiode in juni, staan veel festivals in het teken van War Child City. Het jaar wordt afgesloten op de Haagse Internationale Dag op 19 september aanstaande.




Gemeente Den Haag