Ingezonden persbericht


Nieuwe spetterende kindercollectie en flitsende brillencollectie!

Skechers heeft nu ook een flitsende kinder- en tienerbrillen collectie op de markt gebracht. De nieuwe Skechers brillen van 'Skechers Eyewear' zijn de laatste toevoeging van Menrad Nederland B.V. De collectie bestaat uit verschillende modellen van trendy, kleurrijke en jeugdige modellen geschikt voor iedereen van jong tot oud. De kenmerken voor de brillen voor de meisjes zijn: trendy kleuren, bloemetjes en opvallende details op de veren. Daarentegen de jongenslijn heeft: stoere modellen en geïnspireerd op skate modellen welke ook weer is terug te zien bij de jongensschoenen. De monturen voor jongens en meisjes zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 112,00.

Tevens komt Skechers met een nieuwe kindercollectie met diverse flitsende schoenen voor jongens en meisjes. De schoenen hebben ieder een eigen uitstraling en karakter van de commercials die te zien zijn op Nickelodeon.

Zo heb je de meisjesschoenen van HyDee Hy-Top. Dit zijn kleurrijke halfhoge sneakers met opvallende details voor de stoere meiden. Verder zijn er de Twinkle Toes voor meisjes. De collectie van twinkle toes is kenmerkend door de vele diverse kleuren, tattoografische ontwerpen en natuurlijk de glinsterende steentjes. Voor de jongetjes zijn de schoenen geïnspireerd op skate modellen en zijn vele schoenen voorzien van de Z-Strap sluiting, dit is een speciale sluiting voor de jongens die geen tijd willen verliezen aan veters strikken. De HotLights collectie voor de jongetjes bestaat uit stoere schoenen in de vorm van o.a. een politieauto, brandweerauto en een raceauto. De schoenen zijn voorzien van lichtjes die oplichten wanneer je er op loopt. Naast HotLights voor de jongetjes heeft Skechers o.a. ook Airators in de collectie: Schoenen waarin lucht wordt gecirculeerd met elke stap die je zet. Naast deze schoenen zijn er ook nog Luminators, Pretty Tall en Elastika.

De kindercollecties zijn een mix van lief stoer en rebels en worden gemaakt van verschillende materiaal soorten zoals leer, canvas, suède enz. De verkoopprijzen verschillen van ¤24,95 toot ¤59,95.

Skechers is een eigentijds schoenenmerk uit Amerika dat in 1992 is opgericht door de vroegere eigenaars van het schoenenmerk LA Gear. In Amerika is Skechers niet meer weg te denken uit het straatbeeld en behoort tot een van de populairste schoenmerken. Skechers is het 2e grootste schoenenmerk van Amerika en het 3e grootste schoenenmerk wereldwijd! Sinds 1994 is de Skechers-hype overgewaaid naar Europa en ook hier zie je de S van Skechers steeds vaker terugkomen. Voor meer info kijk op www.nl.skechers.com

Noot voor redactie,