Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

THE YACHTS OF SEABOURN INTRODUCEERT LUXEJACHT SEABOURN SOJOURN

SOJOURN VANMORGEN GEARRIVEERD MET MAIDEN CALL IN AMSTERDAM

Amsterdam, 18 juni 2010 - Het langverwachte luxejacht Sojourn van The Yachts of Seabourn vaarde vanmorgen voor het eerst de Amsterdamse haven binnen. Om 08.00 uur arriveerde zij bij de Passenger Terminal Amsterdam. Tijdens een officiële overhandiging nam Sojourn's Kapitein Karlo Buer de 'plaque' van Amsterdam in ontvangst. "We zijn enorm trots Sojourn naar Amsterdam te mogen brengen", aldus Pamela C. Conover, President & CEO van Seabourn. Gebouwd door de scheepswerf T. Marriotti in Genua, Italië, is Sojourn de tweede van drie ultraluxe cruisejachten die worden gelanceerd in een periode van drie jaar.

De suites-only Sojourn biedt ruimte aan 450 gasten en beschikt over vier restaurants, zes bars en zes lounges, twee buitenzwembaden, zes bubbelbaden, een midgetgolfbaan en een spa die maar liefst twee dekken beslaat. Met suites tot 165 vierkante meter en bijna een personeelslid per gast biedt Sojourn een zeer persoonlijke service. Op zondag 6 juni startte Sojourn haar maiden voyage vanaf Londen waar supermodel Twiggy haar op 4 juni j.l. doopte. Het schip vaart nu via Noorwegen naar Amsterdam, waar het vrijdagochtend om 08.30 uur zal aanleggen. Op 19 juni a.s. vertrekt het weer en vervolgt het schip haar Maiden Voyage richting Dover in Engeland, de eindbestemming van de maiden voyage.

Over The Yachts of Seabourn
The Yachts of Seabourn is een ultraluxe cruisemaatschappij met jachten die naar de meest populaire bestemmingen ter wereld vertrekken. Al meer dan 20 jaar levert Seabourn de beste service aan haar klanten en behoort ze tot de top van internationale cruiserederijen. The Yachts of Seabourn valt regelmatig in de prijzen voor haar voortreffelijke service, accommodatie, uitstekende keuken en het aanbod van de meest gewilde bestemmingen wereldwijd. Zie voor meer informatie en boekingen www.seabourn.com.

Noot voor de (foto)redactie, niet bestemd voor publicatie Voor meer informatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

USP Marketing PR
Contactpersoon Madeleine Bolle Telefoon +31 20 42 32 882 E-mail seabourn@usp.nl

Pers Benelux kan voor vragen contact opnemen met:

The Yachts of Seabourn
Algemeen directeur Benelux Rony H. Broun
Telefoon +32 3 313 60 79 / + 32 475 42 95 07 E-mail rony@cruiseselection.be

Beeldmateriaal
Voor hoge resolutie beeldmateriaal van Sojourn is ook een beeldbank beschikbaar via onderstaande link.

http://www.stevedunlop.com/sojournpressimages.html