Politie Zeeland


---


W-1117-2010 Aanrijding met letsel, A58
Op de A58, ter hoogte van de oprit Arnemuiden, heeft donderdagavond omstreeks 20.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 26-jarige Vlissinger reed in personenauto over de A58. Hij reed over de linkerrijbaan en kwam, door onbekende oorzaak, in de berm terecht. Hierop stuurde de automobilist sterk naar rechts. Hij stak met zijn auto dwars allebei de rijbanen over en kwam in de sloot naast de A58 terecht. Hier is de auto nog twee keer gestuiterd en uiteindelijk dwars over een sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is op eigen kracht uit zijn auto geklommen. Voor alle zekerheid hebben ambulancemedewerkers de man toch maar even overgebracht naar het ziekenhuis. Op het eerste gezicht had de man geen letsel. Zijn auto heeft het er minder goed vanaf gebracht. Deze is total loss en weggesleept door een takelbedrijf.

O-1118-2010 Auto rijdt door hekwerk
Op de Goesestraatweg in Kapelle is vanmiddag rond 14.20 uur een personenauto van de weg geraakt.
De auto werd bestuurd door een 74-jarige Kapellenaar. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg, reed dwars door een hekwerk en daarna een stuk een boomgaard in. Door de brandweer is de 74-jarige bestuurder uit zijn auto gehaald en hij is door medewerkers van de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man klaagde over pijn in zijn nek en rug. Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf.

O-1119-2010 Aangehouden na bedreiging
Een 44-jarige man uit de gemeente Goes is vanmiddag rond 16.30 uur aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.
Hij wordt er van verdacht een medewerker van een telefoonwinkel in de Lange Kerkstraat te hebben bedreigd. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij verder over de zaak gehoord gaat worden. Twee getuigen hebben inmiddels een verklaring afgelegd. Eén en ander zou te maken hebben met een zakelijk geschil.