Ingezonden persbericht


Padeltoppers en Jacco Eltingh wijden officieel de banen in bij TEZ!

ENSCHEDE | De nieuwste sport Padel is vandaag officieel geĂŻntroduceerd bij Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ). De eerste bal werd geslagen door wethouder Wallinga (Gemeente Enschede), Hanne Daanen (NOC*NSF) Aaldert Hooijer (Oranjewoud) en Ferdie Rosink (voorzitter TEZ) onder begeleiding van Erik Kuitert (TEZ) en Rene Mosman (Sportboulevard Enschede).

Tennisvereniging TEZ vierde samen met haar leden en genodigden op vrijdag 18 juni op feestelijke wijze de opening van het volledig vernieuwde Padel-tennispark. Ruim 250 genodigden waren getuige van de demonstratiepartij Padel van vier wereldtop tien speelsters uit Spanje. Onder het genot van een hapje en een drankje maakte zij kennis met de in Zuid Amerika en Spanje razend populaire sport.

Na de Padel opening was het de beurt aan Jacco Eltingh om de nieuwe Pro Vision banen officieel in gebruik te nemen. In samenwerking met Tennisschool Twente werd een demonstratiepartij gespeeld waarna kinderen van TEZ deel konden nemen aan een clinic onder leiding van Jacco Eltingh.

Bij de realisering van Padel bij TEZ zijn betrokken: Sportboulevard Enschede, Gemeente Enschede, Oranjewoud Realisatie, TEZ en Universiteit Twente.