Level 3 levert diensten voor SeLoger.com online onroerend goed websites

Frans bedrijf kiest Level 3 voor High-Speed IP Services

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100618 --

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ:LVLT) heeft vandaag bekendgemaakt dat het nu high-speed IP (HSIP)-diensten zal leveren voor de toonaangevende in Parijs gevestigde onlineservice voor onroerend goed, SeLoger.com Group, inclusief alle vier websites van het bedrijf.

Sinds 1992 heeft SeLoger (seloger.com) Franse makelaars en verkopers van onroerend goed met toekomstige kopers in verbinding gebracht. Tegenwoordig beheert het bedrijf de meest uitgebreide website voor rubrieksadvertenties voor onroerend goed en heeft het zijn activiteiten gediversifieerd en een aantal zustersites toegevoegd die diensten verlenen voor nieuwe en toekomstige kopers, waaronder immostreet.com, bellesdemeures.com en agorabiz.com.

Level 3 zal deze sites ondersteunen met HSIP-diensten via twee gigabit-per-seconde poorten. Deze diensten zullen geleverd worden via het Equinix datacentrum en de nieuwe point-of-presence (PoP) van Level 3 in Iliad Entreprises’ Vitry collocatie-faciliteit.

“Ons bedrijf is de afgelopen paar jaar enorm gegroeid en daarmee zijn onze eisen op het gebied van bandbreedte toegenomen,” aldus Jean-Michel Berthelier, IT Department Director SeLoger.com. “Met hun uitgebreide internationale footprint en hoog-niveau netwerkschaalbaarheid was Level 3 de ideale provider om onze huidige bandbreedtevereisten te ondersteunen evenals onze plannen om uit te breiden naar nieuwe markten.”

Als Tier 1 internetprovider zijn de HSIP-diensten van Level 3 ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag van de grootste bandbreedteconsumenten op internet. De Level 3 backbone in Europa en Noord-Amerika ondersteunt een hoog percentage on-net-verkeer, wat betekent dat als verkeer ontstaat op het netwerk van Level 3, het minder “sprongetjes” maakt voor het op de meeste internetbestemmingen aankomt. Het network ondersteunt ook een uitgebreid customer peering network dat klanten in staat stelt om efficiënt naar praktisch elke bestemming op internet te surfen.

“Voor SeLoger.com, waarvan de activiteiten primair gestuurd worden door hun aanwezigheid op internet, wordt netwerkprestatie zoveel meer cruciaal voor een positieve klantervaring en het succes van het totale bedrijf,” aldus James Heard, president of European Markets. “Level 3 biedt een aantrekkelijk prijsvoorstel voor Europese bedrijven als het onze, omdat wij Tier 1 internationale connectiviteit bieden, lage on-net latentie en een hoog fouttolerant netwerk, gecombineerd met een lokale aanwezigheid bij de Iliad collocatie-faciliteit.”

Klik voor meer informatie over de Europese diensten van Level 3 hier.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ:LVLT) is een toonaangevende internationale aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken. Verschillende klanten, waaronder ondernemingen, mediabedrijven, groothandelaren en overheidsinstanties, vertrouwen op Level 3 voor het leveren van diensten met een industrieleidende combinatie van schaalbaarheid en waarde over een eind-tot-eind glasvezelnetwerk. Level 3 biedt een portefeuille met metrodiensten en lange-afstandsdiensten, waaronder transport, gegevens, internet, levering van mediacontent en voice-diensten. Kijk voor meer informatie op www.Level3.com.

Forward-looking statement

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn van vooruitblikkende aard. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze op de toekomst gerichte uitspraken (forward-looking statements) zijn geen garantie voor de prestaties en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de macht van Level 3 liggen, en die ervoor zouden kunnen zorgen dat de werkelijke gebeurtenissen wezenlijk afwijken van wat expliciet of impliciet wordt aangegeven in deze uitspraken. De belangrijkste factoren die zouden kunnen voorkomen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt zijn onder andere de huidige onzekerheid op de financiële markten over de hele wereld en de wereldwijde economie, verstoringen van de financiële markten die van invloed zouden kunnen zijn op het vermogen van Level 3 om extra financieringen te verwerven, maar ook op het vermogen van het bedrijf om: het verkeer op het netwerk te vergroten of op peil te houden, overgenomen bedrijven met succes te integreren, effectieve bedrijfsondersteuningsdiensten te ontwikkelen, het intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen, systeem- en netwerkfouten of -storingen te verhelpen, nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges genereren, zich aan te passen aan snelle technologische ontwikkelingen die tot meer concurrentie leiden, gekwalificeerde managers en overig personeel aan te trekken en te behouden, en te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie over deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze forward-looking statements bij te werken of aan te passen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of om enige andere reden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications, Inc.
Media:
Alexis Hammack, 720-888-2441
of
Investeerders:

Mark Stoutenberg, 720-888-2518

Ticker_symbol NASDAQ:LVLT
ISIN US52729N1000