ID&T


UB40 op jubileumeditie Indian Summer Festival

21-01-2010 - Kaartverkoop start op 23 januari 2010.

Voor het eerst in de geschiedenis heeft de organisatie van het Indian Summer Festival een grote internationale artiest weten vast te leggen. Niemand minder dan de Britse reggaeband UB40 sluit op zaterdag 19 juni 2010 het 10-jarig jubileum van Indian Summer Festival af. Daarnaast kan de organisatie naast eerder bekend gemaakte artiesten Bløf, Di-Rect, Destine en Ben Liebrand vandaag nog een aantal namen toevoegen aan de line up. DJ's Marco V., DJ Jean en Erick E. De kaartverkoop voor de jubileumeditie van het Indian Summer Festival start op zaterdag 23 januari 2010 via www.indiansummerfestival.nl

Celebrating 10 Years Indian Summer Festival
In 2001 werd voor de eerste maal het Indian Summer Festival georganiseerd, voor toen slechts 750 bezoekers. De afgelopen jaren werd het festival door de bezoekers omschreven als sfeervol, succesvol en ongedwongen. De locatie, het recreatiegebied Geestmerambacht, draagt daar zeker toe bij, maar uiteraard ook de zes podia met ondermeer Pop, Rock, Dance, 3FM Serious Talent, 80's & 90's, Comedy en Theater.
Marco Kuiper, initiatiefnemer en organisator van Indian Summer Festival hoopt dit jaar een mooi overzicht te presenteren van de afgelopen 10 jaar. `Uiteraard hangt het allemaal samen met de beschikbaarheid van de artiesten, maar ik ben zeer tevreden met de huidige line up. En dat we afsluiten met UB40 vind ik de kers op de taart.
We willen de bezoekers duidelijk maken dat we echt samen met hen een feestje willen vieren. De komende maanden zullen we nog een aantal artiesten aan de line up toevoegen. Wij zien dit als een mooi begin', aldus Kuiper.

Meer informatie
Voor meer informatie over Indian Summer Festival en kaartverkoopadressen kunt u kijken op www.indiansummerfestival.nl