Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Open Tuinenroute Beverwaard

19 en 20 juni

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur kunt u de verschillende tuinstijlen van Beverwaard komen ontdekken. Van strak tot romantisch. U ontmoet leuke mensen met een passie voor tuinieren. Geïnspireerd en voorzien van allerlei tuintips gaat u weer naar huis. Dit jaar doen weer nieuwe en heel verschillende tuinen mee. Ook nieuw is dat de Open Tuinenroute twee dagen duurt. Op zaterdag zijn de tuinen ten zuiden van de Oude Watering open en op zondag de tuinen ten noorden van de Oude Watering. U kunt de route op eigen gelegenheid doen of samen met een gids. De wandeling met gids vertrekt om 11.30 uur en 12.30 uur. Het startpunt van de Open Tuinenroute is:

19 juni: Winkelcentrum Beverwaard aan de Oude Watering 20 juni: De buurttuin aan de Eckartstraat

Bij het startpunt haalt u de routebeschrijving op en kunt u terecht voor een gratis kopje koffie of thee. Als u een mail stuurt naar l.vanwifferen@sonor.nl dan krijgt u de route thuisgestuurd. Daarnaast kunt u de route ophalen bij:

De Focus, Oude Watering 324. Vanaf 16 juni;
Woonbron IJsselmonde, Adriaan de Jongstraat 32. Vanaf 16 juni; Bij de deelnemende tuinen. Op 19 en 20 juni vanaf 11.00 uur.

Meer informatie: Liesbeth van Wifferen, 06 - 148 707 16 of l.vanwifferen@sonor.nl of www.onzebeverwaard.nl