Gemeente Valkenswaard

in De Hofnar

Gitaristen ontmoeten elkaar in De Hofnar

Op zaterdag 19 juni aanstaande organiseert het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) in samenwerking met Art4U uit Veldhoven een bijzondere gitaardag voor hun leerlingen. Op deze dag ontmoeten gitaristen uit Veldhoven, Bergeijk en Valkenswaard elkaar in de theaterzaal en het theatercafé van De Hofnar.

Met regelmaat en in allerlei vormen geeft het CMD in Valkenswaard aan leerlingen de mogelijkheid om voor publiek te spelen. Jaarlijks zorgen de docenten van de gitaarafdeling dat er een dag wordt georganiseerd waarbij de leerlingen op een speciale manier in het zonnetje worden gezet.

Gereserveerd voor gitaristen

Op zaterdag 19 juni is het grote theaterpodium en het theatercafé in de Hofnar gereserveerd voor vele gitaristen die les hebben op één van de bovengenoemde muziekscholen. In kleine ensembles wordt er overdag gerepeteerd om 's middags een uitvoering ten gehore te brengen voor publiek. De akoestische gitaristen treden om 14.30 uur op in de theaterzaal en daarna is het de beurt aan de elektrische gitaristen om op te treden in het theatercafé.

Informatie

U kunt de regionale gitaardag komen bijwonen op zaterdag 19 juni aanstaande in de theaterzaal en het theatercafé van De Hofnar. De voorstelling begint om 14.30 uur in de theaterzaal en de toegang is geheel gratis. Indien u nadere informatie wenst, dan kunt u het CMD in Valkenswaard bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op tel. (040) 208 35 91.