Universiteit Twente

Twente Academy stoomt scholieren klaar voor herexamens

15 juni 2010

Op 19, 20 en 21 juni organiseert Twente Academy de Herexamen Bijlesdagen voor 6 VWO scholieren die nog niet geslaagd zijn of die een beter cijfer willen halen voor op hun eindlijst. De bijlesdagen vinden plaats op het campusterrein van de Universiteit Twente.

De scholieren die twijfelden over hun examenuitslag hebben alvast een plek kunnen reserveren voor de Herexamen Bijlesdagen. Op de avond van 17 juni belt Twente Academy alle scholieren op, die ingeschreven staan op de reserveringslijst of zij definitief deel willen nemen aan de Herexamen Bijlesdagen.

Opzet van de Herexamen Bijlesdagen
De Herexamen Bijlesdagen zijn er op gericht om scholieren klaar te stomen voor hun herexamen. Tijdens deze drie dagen worden de scholieren zeven uur per dag bijgespijkerd door zorgvuldig geselecteerde studentbegeleiders. De Herexamen Bijlesdagen zijn toegankelijk voor 6 VWO leerlingen. Leerlingen uit 5 HAVO kunnen alleen deelnemen wanneer er nog plaats over is. GeĂŻnteresseerden hiervoor krijgen vrijdag 18 juni te horen of zij definitief deel kunnen nemen.