Deelgemeente Charlois Rotterdam

Activiteiten Zuiderpark 19 en 20 juni

Aanstaand weekend is er weer volop te doen in het Zuiderpark. Zo kun je op zaterdag 19 juni meedoen aan een heus skateboard-event en organiseert ZAP-Zuiderpark op zondag 20 juni een Vaderdagactiviteit

Op zaterdag 19 juni begint om 13.00 uur een skateboard-event in het Skatepark op het Sportplaza (ten zuidoosten van Ahoy).

Er zijn twee hoofd-events, Game of S.K.A.T.E. en Skatejam. Daarnaast zijn er nog drie mini-events waar je aan mee kan doen. Dit zijn: Hoogste Ollie, Hoogste Hippie Jump en Best Trick.

Er zijn twee categorieën inschrijvingen:


· Tot 16 jaar


· 16 jaar en ouder

Natuurlijk zijn er vette prijzen te winnen. Meedoen kost 2 euro en inschrijving is op de dag zelf op de sportplaza bij TOS van 11.30-12.30 uur.

Vaderdagactiviteit

Zondag 20 juni is er van 14.00 tot 17.00 uur op het veld voor ZAP Zuiderpark (bij de Kanovijver) een Vaderdagactiviteit. Alle vaders en hun stoere zonen zijn welkom om een skelterparcours af te leggen (en natuurlijk zijn ook moeders en dochters van harte welkom om aan deze activiteit mee te doen). Behendigheid, snelheid, kracht en stuurmanskunst zijn de benodigdheden om het parcours succesvol en snel af te leggen.

Voor de winnaars ligt een leuke prijs klaar waarmee je nog meer avonturen in het Zuiderpark kan beleven.

Natuurlijk kan je deze dag ook gewoon een kano, kayak, waterfiets, step of de bijzondere GPS route huren. Voor meer info over deze activiteit zie www.zapzuiderpark.nl