Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Tour de Wijk door Kralingen West

Bent u nieuw in Kralingen-West of lijkt het u leuk uw eigen wijk eens met andere ogen te bekijken en nieuwe buurtbewoners te ontmoeten? Geef u dan nu op voor de wandeling van Tour de Wijk!

Tour de Wijk is een project van LOKAAL Rotterdam. Doel van dit project is bewoners van Rotterdam meer bekend te maken met hun directe leefomgeving door ze op een aangename manier kennis te laten maken met de voorzieningen en instanties in hun buurt.

Studenten van de Hogeschool Rotterdam hebben voor Kralingen West een sociale kaart gemaakt en vertaald in een plattegrond. Op die plattegrond, die ook gebruikt wordt bij de wandeling, staan belangrijke voorzieningen en instellingen van de wijk vermeld. De kaart biedt naast nuttige informatie ook voldoende leuke informatie die het specifieke karakter van de wijk kenmerkt. Kortom; een weerslag van alles wat Kralingen West te bieden heeft.

Wandel mee door Kralingen West
Tijdens de wandeling door Kralingen West brengt u een bezoekje aan verschillende organisaties uit de route. Daarnaast wordt op één van de locaties uit de wandeling Rondje Rotterdam gespeeld; een spel waarmee u op een leuke manier meer te weten komt over uw wijk en de stad. De wandeling is op zaterdag 19 juni en begint om 13.30 uur. De wandeling duurt inclusief het spelen van het spel zon 2,5 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via LOKAAL Rotterdam onder vermelding van Tour de Wijk Kralingen West.

Telefoonnummer: 010 443 30 60
E-mail: info@lokaal.org
Website: www.lokaal.org