Deltion College


nieuws

18-06-10

Deltion Rallyteam verschijnt met Nissan aan de start van de Vechtdal Rallysprint

Na een teleurstellende rally in Helmond, verschijnt het Deltion Rallyteam zaterdagmiddag 19 juni met de Nissan 350Z aan de start van de Vechtdal Rallysprint in Hardenberg.Het Deltion Rallyteam is door een kapotte ophanging niet gefinisht met de Nissan 350Z tijdens de ELE Rally in Helmond. De studenten en leraren van het Deltion College hebben keihard gewerkt om de auto rijklaar te maken voor de Vechtdal Rallysprint in Hardenberg.

Het Deltion Rallyteam beschikt naast de Nissan 350Z over een Skoda Fabia WRC. Aangezien de Vechtdal Rallysprint niet meetelt voor het klassement van de WRC Cup en de Nissan 350Z Challenge, verschijnt het team alleen met de Nissan aan de start. De Skoda Fabia WRC is komend weekend te bewonderen tijdens de Luchtmachtdagen op Vliegbasis Gilze-Rijen. Dit met als doel nog meer jongeren te interesseren voor het technische vak.

De Nissan wordt komend weekend bestuurd door Dick Bloemendaal onder begeleiding van navigator Lisette Bakker. Lisette Bakker, een bekende in de rallywereld, vervangt navigator Arjan Wissink. "We gaan een leuke en compacte wedstrijd tegemoet,"aldus Imo Huntermark, docent aan het Deltion College en projectleider van het Deltion Rallyteam. Meer informatie over het Deltion Rallyteam staat op
www.deltion.nl/rallyteam.

---