Algemene omroepvereniging AVRO
Hilversum, 17-06-2010

EWOUT GENEMANS SAMEN MET VIVIENNE VAN DEN ASSEM IN WIE WORDT KRUIMELTJE?

Kim-Lian van der Meij, René van Kooten en Cystine Carreon in jury AVRO's Wie wordt Kruimeltje?

Zaterdag 19 juni om 19.00 uur start de eerste televisieshow van het familieprogramma Wie Wordt Kruimeltje? op Z@pp. AVRO-gezicht Ewout Genemans neemt de presentatie van de televisieshows voor zijn rekening. Hij wordt daarin bijgestaan door Vivienne van den Assem. Vivienne ontvangt na de optredens de finalisten in de Green Room waar ze met hen na praat over het optreden en het commentaar van de jury. Tijdens de eerste televisieshow moeten er twee Kruimeltjes afvallen. Voor Kim-Lian van der Meij, René van Kooten en Cystine Carreon de zware taak om een keuze te maken.

In 'Wie Wordt Kruimeltje?' wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. De eerste zes afleveringen lieten de auditie- en workshoprondes zien. Dennis, Emilio, Jesse, Jillis, Joep, Joes, Jurre, Nigel, Sami en Stefan kwamen door deze rondes en behaalden daarmee een plekje in de televisieshows. In de finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar van Wie Wordt Kruimeltje? bekend gemaakt.

Na afloop van de televisieshows kan er op kruimeltje.avro.nl nog verder worden gekeken naar 'Kruimeltje Backstage'. Tijdens dit ca.15 minuten durende extra programmaonderdeel wordt er met presentatrice Vivienne van den Assem tezamen met de Kruimeltjes nagepraat en wordt er backstage een kijkje genomen bij de shows.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, 'Wie Wordt Kruimeltje?' televisieshows, zaterdag 19 en 26 juni en op zaterdag 3 juli de grote finale om 19.00 uur op Z@pp.