Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Poppodium Bazart, Den Haag
17 mei, 2010

Horse the Band geeft eenmalig optreden in Nederland in Bazart!

Horse the Band, naar eigen zegge de beste band ter wereld, komt dit jaar eenmalig optreden in Nederland. Deze experimentele hardcore/metal/8-bit band zal op zaterdag 19 juni in Bazart te Den Haag optreden, ondersteunt door Klopje Popje en Deadbeat.

Horse the Band (USA) bestaat uit vijf totaal verschillende, prettig gestoorde muzikanten. Nathan, het gekwelde, poëtische beest, is de zanger. David de hyper intelligente lover bespeelt de gitaar. Erik de kinderachtige tovenaar betovert iedereen met zijn kunsten op het keyboard, Daniel David Pouliot IV, een kippenboer uit Frankrijk verzorgt de drums en Jeremiah Bignell, de goed gebekte vrouwen verslinder bespeelt de basgitaar. Naar eigen zeggen zijn zij de beste band ter wereld. Kom kijken en oordeel zelf!

Klopje Popje (NL) speelt een mix van pop, jazz, metal en nog veel meer. Zelf omschrijven zij de band als hysterisch doch pakkend en met live optredens leveren zij altijd een feestje op het podium. Onder andere won de band in 2009 de Amsterdamse Popprijs en deden zij in hetzelfde jaar mee aan de Haagse Koninginnenach Bandverkiezing. Veelzijdig, energiek en origineel, Klopje Popje is zeker het beluisteren waard.

Deadbeat (NL) is een metalcore band die sterk gelooft dat metal, humor en kleurrijke kleding wél hand in hand kunnen gaan. Door de jaren heen hebben er diverse veranderingen in de line-up plaatsgevonden waardoor de sound van de band iets is wat constant in beweging is. Lol op het podium, lekker knallen en vooral een feestje bouwen, dat is waar Deadbeat voor staat.

Zaterdag 19 juni in BAZART

Horse the Band (USA)
Klopje Popje (NL)
Deadbeat (NL)

Aanvang: 21:00
Entree: E 9,- excl. garderobe

---