Ingezonden persbericht


Harlinger Parkontbijt

Begin de dag met een feestelijk ontbijt in het park

HARLINGEN - Zaterdag 19 juni zijn alle inwoners van Harlingen en haar gasten uitgenodigd om aan te schuiven aan lange, feestelijk gedekte, tafels bij het 1e Harlinger parkontbijt.

Een feestelijke ontbijt, dat op 19 juni van 9.00 tot 11.30 uur in de Engelse tuin wordt georganiseerd door Cor Boonstra van restaurant Ons..., Karen Brugman van Harlingenboeit.nl en Wil van den Bos van Hotel- restaurant 't Heerenlogement en voor elke inwoner en gast van Harlingen toegankelijk is.

Gezellig met bekenden en onbekenden genieten van de omgeving, de goede sfeer, krantje erbij, de zomerse ochtendzon en alles wat de ontbijttafel te bieden heeft. Zowel in de Engelse Tuin als in het centrum worden culturele activiteiten georganiseerd. Na het ontbijt kan men voldaan naar het centrum trekken, waar men tijdens het winkelen kan profiteren van leuke HOV acties en gezellig een terrasje kan pikken.

Deelnemerskaart
Om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenis is het wel noodzakelijk om een deelnemerskaart te hebben. Kaarten kosten slechts ¤ 2,- en zijn verkrijgbaar bij:
* TIP- kantoor, Grote Bredeplaats

* Lunst..., Kleine Bredeplaats

* 't Heerenlogement, Franekereind

* Opgave via info@harlingenboeit.nl Klik hier voor meer informatie

Met vriendelijke groet,

Karen Brugman & Willard van Grootveld

HARLINGENBOEIT.NL
Harlingenboeit.nl is een regionale organisatie die speciaal voor de gemeente Harlingen een webportaal heeft ontwikkeld, afgestemd op de behoeften van haar inwoners, locale ondernemers en hun klanten. De site Harlingenboeit.nl is kleurrijk, dynamisch, professioneel, informatief, zeer actueel en telt inmiddels zo'n 1500 dagelijkse bezoekers!

Via Harlingenboeit.nl vind je alle info over bedrijven, evenementen, activiteiten, sport, kunst, cultuur, zorg, welzijn, recreatie etc. Verder wordt ervoor gezorgd dat via deze site de etalage en de informatie van ondernemers 24 uur per dag beschikbaar is.