Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 19-06-2010

Bergenaar ingehouden voor inbraak

ROOSENDAAL: Een 38-jarige inwoner van Bergen op Zoom is zaterdagmorgen aan de Westelijke Havendijk aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een boot. Rond 03:30 uur kreeg de Gemeenschappelijk Meldkamer in Tilburg van de eigenaar een melding van de inbraak. De man was deze nacht zijn boot gaan controleren, nadat eerder deze week al een keer was ingebroken. Toen agenten een onderzoek instelde op het jacht troffen zij de Bergenaar op de boot aan. Hij had enkele gestolen spullen in zijn bezit.

Man aangehouden na mishandeling hulpverlener

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagavond rond 20:15 uur heeft de politie aan de Zuid-oostsingel een 29-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. De man was tijdelijk de toegang van het opvangtehuis ontzegd en weigerde om te vertrekken. En passant mishandelde hij ook nog een medewerker van de hulpverleningsinstantie. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is ingesloten in een politiecel.

Voetganger (11) gewond na aanrijding

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagmiddag is een 11-jarige jongen uit Bergen op Zoom gewond geraakt bij een verkeersongeval. De jongen stak rond 16:00 uur tussen wachtende autos voor het verkeerslicht de Wouwsestraatweg over. Hij had daarbij een 18-jarige automobilist uit Bergen op Zoom, die in de richting van het centrum reed, over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg. Het slachtoffer is een enkel- en
scheenbeenbreuk opgenomen in het ziekenhuis.


Laatst gewijzigd 19-06-2010 11:04 | © Regio Midden en West Brabant |