Nederlandse Tafeltennisbond


Paul Haldan gekozen tot Hoofdbestuurslid bij de NTTB 19-6-2010

Paul Haldan is zaterdag 19 juni tijdens de Bondsraad gekozen in het Hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Binnen het Hoofdbestuur gaat hij de vacature op de portefeuille topsport invullen. NTTB-voorzitter Edgar Verkooijen en Hoofdbestuurslid Hans van Haaren werden tijdens de vergadering herkozen als bestuurder.

Paul Haldan werd in Utrecht gekozen tot Hoofdbestuurslid van de NTTB. (FOTO: NTTB)

De 44-jarige oud-international, die in 1992 bij de Olympische Spelen in Barcelona de achtste finales haalde in het enkelspel, vond de tijd rijp om zich in te zetten voor de NTTB. ,,Het is makkelijk om langs de kant te blijven roepen, ik help liever en probeer mijn kennis in te zetten", zegt Haldan.

Als speler had de huidig directeur-eigenaar van een internetbureau vroeger niet gedacht dat hij bestuurslid zou worden. Haldan: ,,Met zo'n functie had ik toen als speler weinig feeling. Inmiddels is er veel veranderd zowel voor mij persoonlijk als binnen de NTTB. Het Hoofdbestuur is de laatste tijd verjongd en vaart kwalitatief een goede koers."

Het Hoofdbestuur van de NTTB bestaat op dit moment uit voorzitter Edgar Verkooijen, vice-voorzitter Ronald Kramer (sport & productontwikkeling), secretaris Ben Pereboom (opleidingen), Hans van Haaren (wedstrijdzaken) en Haro Valkenburg (marketing & sponsoring). Voor de portefeuille financiën (penningmeester) is de NTTB nog op zoek.

Tijdens de vergadering in Utrecht werd het jaarverslag 2009 inclusief financiële verantwoording goedgekeurd door de Bondsraad. De vergadering stemde verder in met het nieuwe meerjarenbeleidsplan 2010-2016 van de NTTB.

NTTB/HH