Ingezonden persbericht


Rotterdam, donderdag 18 maart 2010

Oranje-feest barst los in De Kuip

Jan Smit, Jeroen van der Boom, Gordon, Lee Towers, Thomas Berge, Wolter Kroes en vele anderen zetten deze zomer Rotterdam op z'n kop.

Ben je komende zomer niet aanwezig in Zuid-Afrika, maar wil je het WK wel van heel dichtbij meemaken? Grijp dan nu je kans en maak het WK-evenement Experts van Oranje live mee in de Rotterdamse Kuip.

Komende zomer wordt rond de wedstrijden van het Nederlands elftal op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika een groots, ongeëvenaard evenement georganiseerd. De Kuip zal veranderen in een zee van oranje, waar ruim dertigduizend fans van het Nederlands elftal in een unieke ambiance met Nederlandse topartiesten de duels van Oranje op grote videoschermen kunnen volgen.

Het belooft een groot Oranje-feest te worden. Uiteraard staat het voetbal centraal, maar wat te denken van de geweldige line-up. Topartiesten van Nederlandse bodem zorgen voor een onvergetelijke sfeer in dé voetbaltempel bij uitstek. Tijdens Experts van Oranje staat het summum van de Nederlandse muziekwereld op het podium. Onder meer Jan Smit, Jeroen van der Boom, Gordon, Wolter Kroes, Jannes, Thomas Berge, Lee Towers, Het Feestteam, Marianne Weber en Koos Alberts verzorgen spetterende optredens.

Zorg dat je dit grootste voetbalfeest van 2010 niet mist! Experts van Oranje vindt plaats op zaterdag 19 (Nederland - Japan) en donderdag 24 juni (Nederland - Kameroen). De officiële kaartverkoop voor het evenement gaat begin april van start.

Voor meer informatie kijk op: www.expertsvanoranje.nl

EINDE PERSBERICHT
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht