Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 05-06-2010

AVRO ONTHULT FINALISTEN WIE WORDT KRUIMELTJE?

AVRO-presentator Ewout Genemans heeft in de uitzending van zaterdag 5 juni de finalisten van het programma Wie wordt Kruimeltje? bekend gemaakt. Het niveau van de kandidaten lag erg hoog waardoor het de jury erg moeilijk werd gemaakt. Toch heeft zij uiteindelijk de tien finalisten gekozen en acht Kruimeltjes af laten vallen. Vanaf zaterdag 19 juni om 19.00 uur starten de televisieshows waarin de Kruimeltjes in spe met elkaar de strijd aangaan om de hoofdrol in de musical Kruimeltje te bemachtigen. Tijdens de grote finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

De finalisten die door zijn naar de televisieshows zijn:

Dennis: 12 jaar uit Heemskerk
Emilio: 11 jaar uit Rotterdam
Jesse: 11 jaar uit Zoeterwoude
Jillis: 11 jaar uit Leiden
Joep: 11 jaar uit Neer
Joes: 10 jaar uit Bocholtz
Jurre: 11 jaar uit Purmerend
Nigel: 9 jaar uit Den Haag
Sami: 11 jaar uit Breda
Stefan: 12 jaar uit Culemborg

Onder het motto 'We Want Moor' wordt er als onderdeel van de website gezocht naar honden die grappige of acrobatische kunstjes beheersen. Op kruimeltje.avro.nl kan iedereen filmpjes van zijn hond uploaden en bewerken in de 'We Want Moor-mixer'. Ook kan er door iedereen gestemd worden op hun favoriete filmpjes. De leukste filmpjes worden aan het eind van de afleveringen van Wie wordt Kruimeltje? uitgezonden.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, 'Wie wordt Kruimeltje?', aflevering 6, zaterdag 12 juni om 19.00 uur op Z@pp, Nederland 3. Televisieshows, zaterdag 19 en 26 juni en op zaterdag 3 juli de grote finale om 19.00 uur op Z@pp.




Algemene omroepvereniging AVRO