Ingezonden persbericht




----------

Persbericht

Mood Elevator's Have A Nice Day preparty

Na een fraai vijfjarig bestaan in April staat de zomer voor de deur en zal er op zaterdag 19 juni weer een Mood Elevator zijn met als speciale gast de Berlijnse Redshape. Traditiegetrouw betekent de zomer onder andere dat er met veel energie aan de organisatie van Have A Nice Day festival wordt gewerkt. Dit knusse oosterse gebeuren zal op zaterdag 3 juli voor de zesde keer plaats vinden in het prachtige openluchttheater van Eibergen. Met namen als Petter vs Axel Boman, Steve Rachmad, Darko Esser, Edwin Oosterwal, Pitto vs Jackmate LIVE, Yves de Ruyter, Invite, Ion Ludwig en vele vele anderen staat er een te gekke dag gepland. Komende Mood Elevator staat dan ook in het teken van Have A Nice Day festival. Men kan het zien als een dik smakelijk en uiterst dansbaar voorgerecht op dat wat gaat komen.

Dat deze Mood Elevator in het teken staat van Have A Nice Day dient dus als lekkermaker. Uiteraard verandert dit niets aan de opzet van het feestje. Er staat namelijk zoals altijd een knalavond gepland waar iedere recht geaarde raver zich, bij uitstek, de longen uit het lijf kan dansen. Als hoofdact is de Berlijnse techno held Redshape uitgenodigd om de tent systematisch af te breken. Als geen ander kan deze geweldenaar een club uit elkaar trekken. Met een reeks aan kwaliteit releases op labels als Delsin, Styrax en Music Man kreeg de man met het rode masker wereldwijde waardering en heeft hij zich opgewerkt tot een smaakmaker eerste klas. Redhsape's sound is diepzinnig, rauw en recht voor je raap. Zijn liveset scheurt, kraakt, piept, gromt en knort alsof het zijn laatste keer zou kunnen zijn. Brute beats op een pallet van sferische sounds worden afgewisseld met diepe rauwe dans structuren. Redshape is een beleving op zich en daarom is Mood Elevator blij dat hij erbij is.

Overige muzikale versterking komt vanuit het Mood Elevator garnizoen in de vorm van Moraalridder en Brent Roozendaal. Daarnaast zal als speciale opener "Utrechts finest snorremans" Maarten Pardon aantreden om te laten horen waarom hij als geen ander een plek op Mood Eevator heeft verdiend. Samen met een aantal anderen zet hij zich voor 200 % in voor een dansbaar Utrecht. Dat hij een zeer verdienstelijke dj is mag dan ook wel duidelijk zijn. Kom dus lekker vroeg en ga dit horen! Naast muziek is er ook visueel genot in de vorm van Vj Maxmana. Met een prikkelend net op je vlies danst het namelijk toch net iets fijner.

In de kroeg staat de Utrechtse volksheld Da_Renzo natuurlijk weer klaar om samen met zijn geweldige vrienden en vriendinnen te zorgen voor een warm welkom met de alom bekende biertafels, knuffels, flauwe grappen en natuurlijk uiterst fijne muziek. Een lach en een traan. Zo ziet Mood Elevator het graag.

Als laatste noot nog het volgende. Mochten er mensen zijn die door alle festivals last hebben van een lekke geldkraan dan heeft Mood Elevator een sluitende oplossing in de aanbieding. Men zoekt dan een lift en vervaardigd een fraai rood masker. Hiervan maakt men een pakkende video of foto en stuurt die op. De twee leukste inzendingen zullen worden beloond met 2 x 3 vrijkaarten! Kijk voor meer informatie op http://www.moodelevator.nl/indelift

Mood Elevator's Have A Nice Day preparty

Datum: 19 juni

Main Room:

- Redshape (live)

- Brent Roozendaal

- Moraalridder

- Macroscope

Lobby:

- Sonocracy (Boekarest, Roemenië)

- da_renzo & Janszoon (Utrecht, NL)

- Christian & De Blaey (Utrecht, NL)

- Audiowomb (Rotterdam, NL)

visueel:
Maxmana

23.00 - 06.00
presale: 10 euro
place: Tivoli de Helling
more info: http://www.moodelevator.nl

----------

Artwork:
http://www.moodelevator.nl/wp-content/uploads/2010/06/ME-19-juni-v21.jpg http://www.moodelevator.nl/wp-content/uploads/2010/06/ME-2010-juni-internet-v3.jpg

Agenda:
Mood Elevator Have A Nice Day Preparty
date: zaterdag 19 juni
Redshape LIVE (Berlin)
Brent Roozendaal
Macroscope
Moraalridder
Sonocracy (Bukarest, Romenia)
da_renzo & Janszoon
Christian & De Blaey
Audiowomb
time: 23.00 - 06.00
presale: 10 euro
place: Tivoli de Helling
more info: www.moodelevator.nl