Kopersvereniging Rivierzicht zet succes voort als bewonersvereniging


RAAMSDONKSVEER, 20100610 -- In oktober 2009 zijn de eerste woningen in project Rivierzicht Zuid opgeleverd en het merendeel van de woningen is inmiddels bewoond. Bijna 95% van deze nieuwe bewoners zijn lid van de kopersvereniging Rivierzicht, welke aanvankelijk werd opgericht om de moeizame communicatie tussen koper & ontwikkelaar te verbeteren. Aangezien het doel van deze kopersvereniging bijna bereikt is, zal deze vereniging worden omgezet naar een bewonersvereniging.

Omdat de leden dit feit én natuurlijk de nieuwe start met elkaar willen delen, zal er op zaterdag 19 juni a.s. een buurtbijeenkomst worden georganiseerd voor groot en klein. Met tal van activiteiten en een uitgebreide barbecue voor de bewoners, geheel verzorgd wordt door Boelaars, wordt dit heugelijke feit luister bijgezet. Ook voor de kids zijn er diverse activiteiten, waaronder een springkussen en schminken.

Ontwikkelaar van de woningen in Rivierzicht, Bouwfonds, reageert verheugt op het initiatief voor een buurtbarbecue: Directeur Paul Hoen: "Wij vinden het belangrijk dat mensen zich ook echt thuis voelen in hun nieuwe omgeving en daar kunnen dit soort initiatieven alleen maar aan bijdragen. Daarom ondersteunen wij de bewonersvereniging ook financieel bij dit initiatief."

In de avond uren zal er een DJ aanwezig zijn voor de benodigde muzikale ondersteuning, maar het feest zal pas echt losbarsten wanneer de artiesten Alfred Schrieks en Jurgen Krijgen op gaan treden. Deze dag wordt onder andere mogelijk gemaakt door Sensible Finance en de vele vrijwilligers uit de wijk die zich inzetten voor de eerste officiële activiteit van de bewonersvereniging.

Bewonersvereniging Rivierzicht





Ingezonden persbericht