Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 31 mei 2010

Bonkies fandagen in familiepretpark de Waarbeek!

In het weekend van 19 en 20 juni a.s. worden de bonkie fandagen georganiseerd in familiepretpark de Waarbeek in Hengelo! Er komt een grote ruilbeurs om je laatste bonkies te verzamelen, maar er is ook een reuzegrote knikkerbaan aanwezig. En natuurlijk ontbreekt de Bonkie Battle niet! En heb je een bonkie bij je, dan betaal je slechts 50% van de entreeprijs.

In het familiepretpark De Waarbeek staan dit hele weekend de bonkies centraal. Zo komt er een grote bonkie ruilbeurs, is er een reuzegrote knikkerbaan en ook knikkerpoorten en het knikkerparcours ontbreken niet. En natuurlijk is er een echte bonkie battle! Ook zijn Twekky en Jerry Glitter aanwezig om alles in gedoe banen te leiden. Voor iedereen die fan is van bonkies een event dat je niet mag missen! En heb je bonkies bij je, dan krijg je 50% korting op de entreeprijs.

Begin mei ging de bonkie spaaractie van start. De bonkies zijn populair onder kinderen. Online wordt er druk gecommuniceerd over de bonkies en er zijn al heel wat ruilmiddagen georganiseerd in HEMA vestigingen. In het weekend van 19 en 20 juni a.s. vinden in familiepretpark de Waarbeek (Hengelo) de grote Bonkies fandagen plaats.

Bonkies sparen: hoe werkt het?
Bij besteding van iedere 5 euro ontvangt de klant een van de vijftien verschillende Bonkies. Op de verpakking van de bonkige staat een jonkiespaarzegel die op de spaarkaart geplakt kan worden. Bij drie bonkiezegels is de spaarkaart vol en ontvangt de klant een sleutelhanger, de skinnie, naar keuze. Er zijn vijf verschillende kleuren skinnies. Het spaarprogramma loopt tot en met zondag 13 juni. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 27 juni ingeleverd worden.

over familiepretpark De Waarbeek
Op een steenworp afstand van Hengelo en Enschede, ligt midden in het Twentse "Familiepark De Waarbeek". Dit nostalgische familiepretpark is ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor een geweldig dagje uit. Samen met Twekky beleven kinderen met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit! Zie voor meer informatie www.waarbeek.nl over HEMA
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft meer dan 500 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merkt met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving. En voor alle artikelen geldt een "niet tevreden, geld terug" garantie.

Noot aan de redactie:
voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

HEMA BV
Afdeling Corporate Communicatie/ Judy op het Veld
Frankemaheerd 2
1102 AN Amsterdam
T. 020 311 4245
M. 06 11385145
@ judy.op.het.veld@hema.nl