Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Haarlem, 7 juni 2010

CONCERTwandeling op een Zwoele zomeravond

Haarlemse stadsgidsen wandelen op zaterdagavond 19 juni een route langs de mooiste plekjes in de binnenstad. Ze nemen u mee terug in de tijd en vertellen over toen en nu. De stadswandeling wordt gecombineerd met twee hofjesconcerten. Het Hofje van Staats en het Frans Loenen Hofje worden opgeluisterd door prachtige klassieke muziek verzorgt door de 'Harlem Chamber Music Society'.

De hofjes concertwandeling start om 19.30 uur op de Grote Markt. Om 20.15 uur vindt het eerste hofjesconcert plaats in het Hofje van Staats, aan de Jansweg 39. Rond 20.45 uur wordt de stadswandeling voortgezet met als eindpunt het Frans Loenen Hofje, aan de Witte Herenstraat 14. Daar speelt de 'Harlem Chamber Music Society' tussen 22.00 en 22.30 uur het tweede concert.

In totaal kunnen er 100 personen deelnemen aan de Hofjes Concertwandeling. Wegens het grote succes van de vorige concertwandeling raden wij u aan om spoedig uw kaartje te kopen.

In de hofjes is een beperkt aantal stoelen beschikbaar, neem eventueel zelf iets mee om op te zitten.

GeĂŻnteresseerden kopen een kaartje bij het VVV kantoor aan het Verwulft 11. Voor meer informatie zie www.haarlemmarketing.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht