Muziek & Handicaps: "WIJ GAAN ERVOOR"


SCHIEDAM, 20100425 -- Het festival Muziek & Handicaps: "WIJ GAAN ERVOOR" wordt voor de 14e keer in Schiedam georganiseerd door Stichting Rolantino's. De presentatie is dit jaar in handen van Dolores Leeuwin. Zij is onder meer bekend van het Knoopgala dat zij samen met Paul de Leeuw presenteerde.

Op 19 juni is het dan weer zover en vindt dit evenement wederom plaats in het theater aan de Schie, Stadserf 1 te Schiedam. Tijdens dit Festival zullen 4 groepen, allen mensen met een beperking, acte de presence geven en natuurlijk is de Schiedamse Groep "De Rolantino's" aanwezig. Verder kunt u kennismaken met 2 groepen uit Den Haag t.w.: The Trendy Caps en Carmela and the lucky Lips. Ook is er dit jaar een groep uit Belgie aanwezig. Zij luisteren naar de naam: BRIEZZ.

De avond wordt verder opgeluisterd door diverse artiesten. Natuurlijk is Ad van Opstal er weer bij en verder kunnen we genieten van de zanger Teun van Maurik en het bekende Duo: Mulder & Mulder (voorheen bekend van de Havenzangers).

Om 19.15u wordt de avond geopend door Dhr. Ad van Leeuwen die voorzitter is van het Gemeenschapsfonds Schiedam. Ook zij steunen dit Festival evenals vele anderen sponsoren waaronder natuurlijk onze eigen Gemeente.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via Stichting Rolantino's: tel 010-4730858. Tot 1 juni zijn de kaarten ¤ 7,50 en daarna ¤ 12,50.

Stichting Rolantino's





Ingezonden persbericht