Oranjebabe op middenstip Nederland-Japan


LISSE, 20100619 -- Vanmiddag is het weer zover: Oranje speelt de volgende wedstrijd en wel tegen Japan. Of het weer zo'n spannende wedstrijd wordt als vorige keer...? Als het aan TAB Worldmedia en Skreenz ligt wel. Want speciaal voor de supporters in het Moses Mabhida Stadion als de supporters in de Amsterdam Arena, ontwikkelden deze partijen de Layar-applicatie: `Orangedress'. Hiermee heb je op ieder moment uitzicht op een sexy `oranjebabe' gehuld in de veelbesproken `Dutchdress'. Waar zij staat? Op de middenstip!

Waarom?
De Layar-applicatie `Orangedress' is een ludiek initiatief van TAB Worldmedia en Skreenz. Het idee is ontstaan door het ongeloof over de gang van zaken rondom de arrestatie van onze oranjedames in Zuid Afrika. De makers van de applicatie zijn voor de vrijheid van mooie meiden in oranje jurkjes. Geen van de partijen heeft een relatie met Bavaria of met aan Bavaria gerelateerde personen of organisaties.

Hoe het werkt
Kijk je de wedstrijd in het Moses Mabhida Stadion of in de Arena? En is de wedstrijd voor jou niet compleet zonder `oranjebabe' in het veelbesproken, sexy oranje jurkje? Selecteer dan, op het moment dat je in een van de stadions bent, via de Layar-applicatie (gratis te downloaden in de iPhone Appstore of Android Marketplace) eenvoudig de `Orangedress-laag'. Nadat je dit hebt gedaan, heb je via het scherm van je mobiele telefoon in no-time uitzicht op een prachtige Hollandse oranjebabe op de middenstip!

http://www.skreenz.nl





Ingezonden persbericht