Politie Zuid-Holland-Zuid

Persberichten Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 19-06-2010

VERDACHTE VAN VERNIELING AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 21-jarige man uit Dordrecht is op 18 juni op het Johanna Naber-erf aangehouden. Hij had de deur van zijn kamer in zijn ouderlijke woning vernield, nadat hij door het lint was gegaan. De aanleiding voor de ruzie was een futiliteit. Nadat hij zijn deur had vernield, wist de man weg te komen. Toen agenten arriveerden en de aangifte opnamen, kwam de man terug. Hij was nog steeds agressief en agenten moesten meerdere malen pepperspray gebruiken om hem onder controle te krijgen. De man is in verzekering gesteld..

PARKEERCONTROLEUR GEDUWD: MAN AANGEHOUDEN
ZWIJNDRECHT Een 34-jarige man uit Barendrecht is op 18 juni op de Meerkoetstraat aangehouden. Diezelfde dag had hij een parkeercontroleur van de gemeente Zwijndrecht geduwd, nadat deze hem in een andere straat een bekeuring had gegeven. Het 50-jarige slachtoffer viel en bezeerde zijn pols. De verdachte reed daarop weg en het slachtoffer deed aangifte. Agenten zagen de man op de Meerkoetstraat rijden en hielden hem aan. Na zijn verhoor is hij heengezonden. Hij krijgt te zijner tijd een dagvaarding.

RIJBEWIJS KWIJT
DORDRECHT - Een 43-jarige snorfietser is op 19 juni zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Agenten zagen hem slingeren en controleerden hem op de Torenstraat. Na de ademanalyse op het politiebureau bleek dat de beginnend bestuurder negen keer teveel gedronken had dan maximaal is toegestaan. Na zijn verhoor mocht hij naar huis.