RTL Group

Fenomeen Derek Ogilvie start zomertour in Koninklijk Theater Carré

Het fenomenale Schotse medium Derek Ogilvie staat deze zomer eenmalig in het Koninklijk Theater Carré. Op zondagavond 20 juni heet het populaire medium de bezoekers en de spirit world welkom, waarbij hij met uiteenlopende readings zoveel mogelijk mensen hulp en troost hoopt te bieden. Derek heeft door de jaren heen op ongelooflijk veel mensen diepe indruk weten te maken met zijn televisieprogrammas en theatershows. Speciaal voor deze tour is er een decor vervaardigd en is de muzikale omlijsting zorgvuldig door Derek zelf uitgekozen. De show in Carré vormt het startschot voor Dereks zomertour.

In Antwerpen sloot Derek Ogilvie onlangs tien succesvolle optredens af en achter de schermen is hij druk in de weer met nieuwe theatershows in België, een nieuwe RTL 4-programmaserie die op donderdag 6 mei start en zijn optreden in Carré.

Wat Derek Ogilvie bijzonder maakt en waarom het Nederlandse publiek hem zo waardeert, is dat de informatie die hij doorkrijgt ongekend gedetailleerd, onwaarschijnlijk concreet en no-nonsense is. Met de nodige zelfspot en humor weet Derek op zijn bekende confronterende manier mensen te helpen.

Kaarten voor de show op zondag 20 juni en de komende zomertour zijn te bestellen via rtltickets.nl.

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.