Gemeente Beek


20 juni 2010: relatieconcert Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht

150 vrijkaarten te vergeven voor relatieconcert Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de COBMI (Contact Beeker Militairen Indonesië) geeft de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert op zondagmiddag 20 juni a.s. in het Asta Cultuurcentrum. Voor dit concert kunnen er nog 150 vrijkaarten worden vergeven aan belangstellenden. Wees er snel bij want OP = OP!!

Kaarten aanvragen

Kaarten voor dit unieke concert kunnen, zolang de voorraad strekt, via e-mail of telefonisch worden aangevraagd bij de gemeente Beek: tel.nummer: 046 â 43 89 222, e-mail info@gemeentebeek.nl (onder vermelding van naam, adres en aantal kaarten. Maximaal 4 kaarten per adres).

Over de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht

De drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht is een zelfstandig opererend ensemble naast âde grote broerâ. Vele malen per jaar trekt de drumfanfare het land in onder de noemer; veelzijdig â muzikaal en flexibel.
De âsoundâ van de drumfanfare mag met recht uniek genoemd worden. Het orkest bestaat volledig uit koperblaasinstrumenten en slagwerk en is bijna met geen enkel ander te vergelijken. De arrangementen worden daarom ook uitsluitend âop maatâ voor de drumfanfare geschreven door mensen die de kwaliteiten en werkzaamheden van goed kennen. Na het succes van âhet vier seizoenenprogrammaâ en âhet vier kleurenprogrammaâ trekt de drumfanfare in 2010 het land in met een gloednieuw programma getiteld âstarflightâ. De werktitel dekt geheel de lading en is luchtmachtgerelateerd. Muziek uit onder andere âstarwarsâ, âthe Thunderbirdsâ en nummers als âfly me to the moonâ en âVenusâ zullen de revue passeren. Uiteraard in de âeigenâ herkenbare âlatinâ sound die de drumfanfare zo uniek maakt. Het concert zal onder leiding staan van gastdirigent Koos Mark.

Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht