Gemeente Beek


Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht geeft relatieconcert op Beekse Veteranendag

Gemeente geeft vrijkaarten weg

Op zondagmiddag 20 juni geeft de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert in het Asta Cultuurcentrum in Beek. Dit optreden vindt plaats ter ere van de Beekse Veteranendag. De Veteranendag is een eerbetoon aan alle Beekse veteranen â jong en oud, man en vrouw â die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. De Veteranendag staat dit jaar tevens in het teken van de viering van het 30 jarig jubileum van COBMI (Contact Beeker Militairen Indonesië). Vanwege dit feit is er een speciaal programma voor deze dag samengesteld, waaronder het optreden van de Drumfanfare.

Het concert is ook gratis toegankelijk voor belangstellenden. Kaarten kunnen, zolang de voorraad strekt, via e-mail of telefonisch worden aangevraagd bij de gemeente Beek: tel.nummer: 046 â 43 89 222, e-mail info@gemeentebeek.nl (onder vermelding van naam, adres en aantal kaarten. Maximaal 4 kaarten per adres).

De drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht is een zelfstandig opererend ensemble naast âde grote broerâ de Luchtmachtkapel. De âsoundâ van de drumfanfare mag met recht uniek genoemd worden. Het orkest bestaat volledig uit koperblaasinstrumenten en slagwerk en is bijna met geen enkel ander te vergelijken. De arrangementen worden daarom ook uitsluitend âop maatâ voor de drumfanfare geschreven door mensen die de kwaliteiten en werkzaamheden van goed kennen.

Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht