Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 28 mei 2010

Foto-vaarexcursie in het Ilperveld 20 juni 19.30 uur

Thema: zwoele zonsondergang

Op zondag 20 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur organiseert Landschap Noord-Holland in het Ilperveld de derde foto-vaarexcursie van het seizoen. Dit keer is zonsondergang hèt onderwerp. Het is een van de langste dagen van het jaar, dus kom er buiten van genieten.

U heeft nu een gouden kans om vanaf het water met uw eigen apparatuur het avondrood vast te leggen. Op dit moment in het jaar kleuren de sporendoosjes van het haarmos prachtig tussen al het groen van het Ilperveld. Er kunnen maar 12 personen mee varen en er is voldoende gelegenheid om rond te lopen op de boot. Of de avond zwoel zal zijn, is nog afwachten, maar we hopen dat het een prachtige zonsondergang zal zijn.

Het startpunt van de excursie is het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. De complete routebeschrijving vindt u op onze website. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 9,50 per persoon (Beschermers betalen ¤ 6,50). Ter plekke aanmelden is mogelijk, mits er plek 'over' is. Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl. Trekt u vooral warme (regen)kleding aan en waterdichte schoenen of laarzen.

Foto: Ilperpad bij avondzon en mist, Nico Dekker