Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 2010
Wedstrijd Vliegtuigjes Vouwen voor vaders bij Hemelrijk!
Op zondag 20 juni a.s. is het Vaderdag en dan organiseert BillyBird Park Hemelrijk voor alle vaders een wedstrijd 'Vliegtuigjes Vouwen'!

Zowel om 14.00 uur als om 16.00 uur kunnen vaders met hun papieren creatie 'n kansje wagen. De wedstrijd begint telkens op het terras voor Zeeroversland met een korte instructie: 'Hoe vouw ik het allerbeste vliegtuigje?'. Na deze instructie van ca. 15 minuten worden de vaders met hun vouwwerk opgeroepen en klinkt het startschot voor de échte vliegwedstrijd. De vader van het vliegtuigje dat de langste afstand aflegt, is uiteindelijk de winnaar en wint niet alleen een echte beker, maar ook een spannende vlucht in een zweefvliegtuig! Aansluitend na de wedstrijd kunnen kinderen nog een poging wagen om een vliegtuigje te bouwen, uiteraard zijn er ook voor hen leuke prijsjes te winnen!

Op Vaderdag is het ook mogelijk om samen met het gezin in het park te picknicken. Via www.billybird.nl kan iedereen vooraf een lekker gevulde picknickmand bestellen. Vaders die de wedstrijden van het WK niet willen missen kunnen we geruststellen, want er staat een groot scherm op het terras voor Zeeroversland waar bij droog weer de wedstrijden worden uitgezonden.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs aan de balie bedraagt in juni (Spettertarief) ¤ 11,955 per persoon, maar let op: wanneer u uw tickets vooraf via www.billybird.nl aanschaft, betaalt u slechts ¤ 9,45 per persoon! Voor abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0413) 277000 of www.billybird.nl raadplegen.