Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

KIDS OPGELET. 1001 LAAT JE SPORTEN TOT JE ERBIJ NEERVALT!!!!

1001 x Kleurrijk Den Haag, het gratis kinderevenement van City Mondial, strijkt op zondag 20 juni 2010 voor het derde jaar op rij neer op het prachtige Rabbijn Maarsenplein in Chinatown! Dit jaar staat het evenement volledig in het thema van sport, spel en beweging. Kinderen bewegen nog steeds te weinig, en daar wil de organisatie de nadruk op leggen. Natuurlijk zal het interculturele karakter waar 1001 x Kleurrijk Den Haag voor staat overeind blijven, sporten brengt jeugd samen, ongeacht de nationaliteit. En om hier op in te spelen zal er een stuk Urban Culture worden verwerkt in het evenement door verschillende urban & freestyle sporten in te zetten.

Voor de kijkers van Nickelodeon wordt het ook zeker een dagje uit. Niemand minder dan de Sportlets treden op met hun nieuwe theatershow. Tijdens de meet & greet kun je zelfs kennismaken met deze TV-helden.

Wat kun je verder allemaal verwachten op 1001?
1001 staat in het teken van sport, en dat zul je weten ook! Met een sportieve en kleurrijke optocht door de Grote Marktstraat, workshops, clinics, mini-wedstrijden en demo's Braziliaans voetbal door Voetbalschool Panasj, Freestyle Football & Panna door Nelson de Kok & Rik van Zon, Freestyle Basketball door B-Boy Elite Movement, Streetdance & Zumba wordt de dag erg dynamisch. Voetbalschool Panasj geeft zelfs 2 tickets voor een Braziliaans Voetbalkamp weg aan de 2 beste voetballers van 1001 x Kleurrijk!

Het nieuwste voetbalconcept van Nederland maakt tijdens 1001 x Kleurrijk zijn debuut: DribbleTime! Deze moderne dribbelbaan met tijdsmeeting zorgt voor veel sensatie. Wie is de snelste dribbelaar van Nederland?

EA & FIFAlive presenteren de nieuwste voetbalgame "FIFA World Cup 2010". In de game-area staan meerdere consoles klaar voor een spannende game-competitie waarbij je prachtige prijzen kunt winnen. Wat kun je winnen? 2 x FIFA World Cup (1 x Xbox360 versie en 1 x de PS3 versie), 8 World Cup Adidas ballen, 10 FIFA10 kalenders.

McDonald's draagt 1001 x Kleurrijk een sportief hart toe. McDonald's spoort kids aan om meer te sporten, dat is algemeen bekend. En daarom komt de wereldbekende Ronald McDonald een warming-up verzorgen. Zorg dus dat je vroeg aanwezig bent om het hele programma mee te maken!

De presentatie is in handen van de leukste presentator van Nederland. BIG ED! Big Ed was ook in 2009 de host van het event en heeft zijn succes toen al bewezen.

Rabbijn Maarsenplein
Op het Rabbijn Maarsenplein kun je op 20 juni natuurlijk genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes. De restaurants hebben speciale akties rondom 1001 x Kleurrijk, kom dus gezellig naar 1001, kom naar het Rabbijn Maarsenplein!

The Hague Festivals '10
1001 x Kleurrijk Den Haag zal wederom onderdeel uitmaken van The Hague Festivals, dé leukste periode van Den Haag.

NOOT VOOR DE REDACTIE -