Gemeente Heemskerk


dinsdag, 15 juni 2010

Wegen afgesloten wegens Corus-Marquetteloop

Op zondag 20 juni 2010 vindt de negenentwintigste Corus-Marquetteloop plaats. In verband hiermee wordt op deze dag tussen 06.00 uur en 16.00 uur een aantal wegen en weggedeelten voor het doorgaande verkeer afgesloten. Ook zijn er busomleidingen.

De volgende wegen en weggedeelten zijn afgesloten voor het verkeer: de Noordermaatweg, de Noorddorperweg, het gedeelte van de Kerkweg, gelegen tussen de Marquettelaan en de Rijksstraatweg, het gedeelte van de Marquettelaan, gelegen tussen de Rijksstraatweg en de Mozartstraat, de Mozartstraat en het gedeelte van de Breedweerlaan, gelegen tussen de Professor ten Doesschatestraat en de Noordermaatweg.

Ook de buslijnen kunnen geen doorgang vinden op de Marquettelaan. Deze lijnen worden omgeleid via de Starweg en Rijksstraatweg vice versa. De volgende bushalten komen daarbij tijdelijk te vervallen: Ruysdaelstraat en Marquettelaan nabij ingang Château Marquette, nabij de Kerkweg en nabij de Rijksstraatweg.
Lijn 74 kan in verband met de Marquetteloop niet bij verpleeghuis Meerstate komen. Deze buslijn keert op de rotonde Breedweerlaan / Professor ten Doesschatestraat / Maerelaan / De Zevenhoeven. De volgende halten komen te vervallen: Professor ten Doesschatestraat ter hoogte van de Aletta Jacobsstraat en ter hoogte van de Mozartstraat, verpleeghuis Meerstate.
De afsluitingen en busomleidingen worden om 16.00 uur weer opgeheven.
---