Gemeente Sittard-Geleen


Onder embargo tot moment van uitreiking

PERSBERICHT Gemeente Sittard-Geleen

Speld van Verdienste voor Pauline Vaessen uit Geleen

Sittard-Geleen, 18 juni 2010 - Loco-burgemeester Pieter Meeekels reikt op 20 juni 2010 om 12.00 uur een gemeentelijke onderscheiding uit aan Pauline Vaessen. Zij ontvangt de Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor Harmonie St. Augustinus.

Pauline Vaessen-Montforts is medeoprichter van het damescomité van Harmonie St. Augustinus. Al meer dan 25 jaar vervult zij een voortrekkersrol binnen dit comité. Dit comité zamelt jaarlijks op diverse manieren geld in voor de harmonie. Het damescomité draagt bovendien zorg voor de catering bij evenementen die de harmonie organiseert.

Daarnaast is Pauline Vaessen verantwoordelijk voor het complete onderhoud van de uniformen van de leden van de vereniging. Bij tal van evenementen verleent zij hand- en spandiensten. Bovendien is zij voor de leden van de vereniging een soort vraagbaak. Zij wordt wel omschreven als de moeder van Harmonie St. Augustinus.

U bent van harte welkom om deze uitreiking bij te wonen op zondag 20 juni 2010 om 12.00 uur in het burgemeester Damenpark te Geleen.




Gemeente Sittard-Geleen