Midzomernacht Operafeest op Landgoed Altembrouck


Cultureel en culinair genieten in mediterrane sfeer

'S GRAVENVOEREN, 20100602 -- Opera Zuid en Landgoed Altembrouck hebben de samenwerking gezocht. Het schitterende Landgoed Altembrouck vormt op zondagavond 20 juni (Vaderdag) het decor voor een uniek artistiek culinair evenement. In samenwerking met Opera Zuid wisselen culinaire hoogstandjes zich af met muzikale tussengerechten, uitgevoerd door de hele Opera Zuidcast van de operaproductie Le Nozze di Figaro.

De opera Le Nozze di Figaro toert op dit moment zeer succesvol langs de Nederlandse theaters en strijkt na de laatste voorstelling neer op Landgoed Altembrouck. Daar viert de voltallige cast samen met de gasten het begin van de zomer en brengen zij repertoire uit landen als Spanje, Frankrijk en Italië. Ook zullen wereldberoemde songs uit het wat lichtere genre klinken.

De pers is lovend over de cast van de operaproductie Le Nozze di Figaro.
Zo schreef Frits van der Waa in De Volkskrant "De vocale typecasting is een van de sterke troeven van Opera Zuid ..." en in Trouw schrijft Kees Arntzen dat "Opera Zuid met overwegend jonge Nederlandse zangers een hecht en enthousiast solistenensemble weet neer te zetten. (...) De aria's van Gravin Almaviva (Johanni van Oostrum) vormden de hoogtepunten van verstilling en ingetogen muzikaliteit (...)".

Het Midzomernachtfeest start om 19.00 uur waarna de gasten vervolgens een hele avond kunnen genieten van verrassende gerechten van eigen land met bijpassende wijnen van de hand van chef-kok Robert Levels. De slow food filosofie en een eigenzinnige selectie zorgen voor de unieke smaak van de producten, zoals het exclusieve Japanse Wagyu rund, ons Kurohitsu lam en het verrukkelijke Primavera kalf. De zangers van Opera Zuid geven klank aan het walking diner op verschillende podia en sfeervolle plaatsen van het landgoed.

De kosten voor het Midzomeravond Opera Feest bedragen ¤ 125,00 p.p. inclusief bijpassende wijnen. Voor groepen vanaf zes personen ontvangt u 10 % korting. Dieetwensen kunt u bij uw reservering doorgeven. Kleding: tenue de ville.

Opera Zuid





Ingezonden persbericht