TrustInValue de eerste onafhankelijke beleggingsresearch in Nederland


Beschikbaar voor zowel particulieren als institutionele beleggers

ROTTERDAM, 20100620 -- TrustInValue biedt voor het eerst in Nederland volledig onafhankelijke beleggingsresearch aan voor zowel particulieren als institutionele beleggers. Dit gebeurt in de vorm van een maandelijks rapport met een volledige portefeuille van aandelen. Hierbij hoeft de klant alleen te betalen als er rendement wordt behaald.

Vermogensbeheerders en particuliere beleggers vertrouwden tot nog toe vooral op banken als het gaat om beleggingsaanbevelingen. Echter, de vrees bestaat bij velen dat analisten bij banken niet zo onafhankelijk zijn als wordt gepretendeerd. Analisten en bankiers hebben namelijk vaak dezelfde werkgever. Een analist zal wellicht minder snel een negatief advies over een aandeel uitbrengen wanneer dit bedrijf op andere manieren veel geld oplevert voor de bank.

TrustInValue wil hier verandering in brengen en biedt volledig onafhankelijke beleggingsresearch aan. Deze research is beschikbaar voor zowel particulieren als institutionele beleggers in de vorm van een maandelijkse rapport. In dit rapport wordt iedere maand een complete portefeuille van 15 aandelen of beleggingsfondsen aanbevolen waarbij de klant alleen hoeft te betalen bij rendement. Het is al mogelijk een rapport aan te schaffen vanaf EUR 19,95.

TrustInValue bestaat uit professionals met ervaring als beleggingsanalist bij grote financiele instellingen.

TrustInValue





Ingezonden persbericht