Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 20-06-2010

Brandstichting

DE BILT - In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni ontstond brand op een tribune van een sportclub aan de Voordorpsedijk. De politie vermoedt brandstichting.

Getuigen belden omstreeks 03.55 uur naar de politie omdat men het vermoeden had dat er brand was bij een sportclub aan de Voordorpsedijk. Agenten gingen ter plaatse en troffen bij de sportclub een tribune aan die in brand stond. De brand werd geblust. Uit eerste onderzoek gaat de politie van brandstichting uit. De politie is op zoek naar getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 88 44.

Aanrijding letsel

BUNNIK - Op de Rijksweg A12 vond zaterdagavond een aanrijding tussen twee autos plaats. Een man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Een 41-jarige vrouw uit Pijnacker reed omstreeks 20.05 uur met haar auto over de Rijksweg A12. Ter hoogte van Bunnik haalde zij een andere auto in. Plotseling hoorde de vrouw een harde klap en schoten de airbags van de auto uit. De vrouw bleek in botsing te zijn gekomen met de auto van een 37-jarige man uit Utrecht. Een 37-jarige passagier uit Utrecht raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe de aanrijding heeft plaatsgevonden.