Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 11.00 uur

Utrecht, 20-06-2010

Vechtpartij

BREUKELEN Op de Kerkbrink vond in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni een vechtpartij plaats.

Rond 00.10 uur kreeg de politie een melding dat er gevochten werd op de Kerkbrink. Ter plaatse troffen agenten een grote groep personen aan die onder invloed en zeer luidruchtig waren. In de groep bevond zich een man die gewond was geraakt. De man (gegevens nog onbekend) was geslagen en had letsel in zijn gezicht opgelopen. Het lukte de agenten met veel moeite de groep tot rust te manen en weg te sturen.

Onder invloed, rijbewijs kwijt

MONTFOORT Zaterdagavond heeft de politie een jongen aangehouden omdat hij onder invloed op een quad over de Parklaan reed.

Tijdens de surveillance zagen agenten een jongen met een quad zonder kentekenplaat over de Parklaan rijden. De achtervolging werd ingezet en de 16-jarige bestuurder uit Montfoort werd staande gehouden. De agenten roken een sterke alcohollucht bij de jongen. Na een blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 450 ug/l uit. De jongen kon direct zijn rijbewijs inleveren en werd met een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur weer naar huis gestuurd.