Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, zondag 20 juni 2010

Experts van Oranje in De Kuip groot succes

ROTTERDAM - Ruim vijftienduizend mensen waren zaterdagmiddag aanwezig in De Kuip om het WK-duel Nederland - Japan live te aanschouwen. De oranjegekleurde menigte beleefde een meer dan uitzinnige middag, met dank aan de zege van Oranje, maar ook de optredens van geweldige Nederlandstalige artiesten en het spetterende vuurwerk.

Waar Nederland zaterdag bedekt werd door een grijs wolkendek bleef regen de feestgangers in Rotterdam op een kleine regenbui bespaard. Zij aanschouwden op grote videoschermen de wedstrijd Nederland - Japan, die uiteindelijk beslist werd door een treffer van Wesley Sneijder. Reden voor een feestje dus en daar wisten Jan Smit, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Lee Towers en Het Feestteam wel raad mee.

Organisator UniquEvents en hoofdsponsor Expert kijken terug op een bijzonder geslaagde dag. Ook komende donderdag kleurt De Kuip weer Oranje. Dan treft Nederland in het laatste groepsduel op het WK in Zuid-Afrika Kameroen. Ook dan staat Experts van Oranje weer op het programma en opnieuw kunnen voetbalfans zich opmaken voor een echt Hollands feest.

Met in de wetenschap dat Oranje reeds verzekerd is van een plek in de achtste finales, staat niets een nieuw volksfeest in de weg! Experts van Oranje is a.s. donderdag het enige grote live Oranje-evenement in Nederland. Ondertussen hebben ruim 20.000 mensen reeds een kaartje aangeschaft. Zij zijn er in elk geval bij tijdens dit grote spektakel. Ga je zelf niet naar Zuid-Afrika, maar wil je tijdens dit WK wel het ultieme stadiongevoel beleven, kijk dan voor meer informatie op www.expertsvanoranje.nl.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,