Politie Zeeland


---


W-1139-2010 Aanhouding wegens diefstal, Middelburg
Zondagmiddag rond 17.30 uur is een 58-jarige man uit de gemeente Middelburg, aan het Vlissings Bolwerk in Middelburg, aangehouden wegens diefstal.
De man nam kort daarvoor enkele flesjes bier weg uit de bijkeuken van een woning aan Grootmede in Middelburg. De man, die door een niet afgesloten deur de bijkeuken was binnen gekomen, is door de bewoonster van de woning betrapt waarop hij naar buiten liep. Buiten pakte de bewoonster de flesjes bier van de man af en belde vervolgens de politie. De man is door de politie op het Vlissings Bolwerk aangetroffen en aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-1140-2010 Aanhouding in Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.55 uur is een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Nansenbaan in Goes, aangehouden wegens het niet voldoen aan een bevel of vordering.
Rond 00.40 uur zagen surveillerende agenten de automobilist op de Nansenbaan rijden komende uit de richting van de Marquesweg. De politie gaf de man een stopteken om hem te controleren, waaraan hij voldeed. Toen één van de agenten de man aansprak en hem vroeg om zijn rijbewijs en kentekenbewijs maakte de automobilist kenbaar niet mee te willen werken en reed weg. De politie gaf de man wederom een stopteken, waaraan hij wederom voldeed. Weer vertelde de man er geen zin in te hebben om mee te werken en reed weer weg. Nadat de automobilist weer een stopteken kreeg, stopte, vertelde niet mee te willen werken en weer wegreed is de Nansenbaan afgesloten. Toen de 42-jarige man voor de afzetting stopte is hij aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Z-1141-2010 Diefstal uit winkel, Cadzand
Zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 16.15 uur zijn, vanuit een winkel in Cadzand, antieke goederen met een totale waarde van duizenden euro's weggenomen.
Dit gebeurd tijdens openingstijd toen de eigenaar van de winkel even achterin het pand was.

O-1142-2010 Aanhouding in Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.25 uur is een 26-jarige man uit
's-Gravenpolder, aan de Korte Kerkstraat in Goes aangehouden.
Kort daarvoor zagen agenten dat de man, aan de Korte Kerkstraat, tegen een plank van een marktkraam sloeg. De agenten spraken de man hierop aan en adviseerden de man naar huis te gaan. Een eindje verder sloeg hij, in de Korte Kerkstraat tegen een muur en een rolluik van een woning. Hierop is de man aangehouden. Hierbij verzette hij zich hevig. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt wegens vandalisme/baldadigheid en weerspannigheid.

O-1143-2010 Verboden toegang, Kloetinge
Vrijdagavond rond 23.05 uur zijn een 17-jarige jongen uit Zierikzee, een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes en een 19-jarige man uit de gemeente Goes bekeurd omdat zij zich op een verboden toegangsgebied bevonden.
Rond 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er drie personen over de bouwplaats van de nieuwbouw "De Riethoek" liepen. Na een korte zoektocht met een politiehond is het drietal, wat van het bouwterrein was weggerend, op de parallelweg bij het spoor gevonden.