NEN


Seminar met internationaal karakter voor aardgas tankstations

maandag 12 april 2010, 11:29

Op 21 juni 2010 wordt een seminar gehouden over de implementatie van wet- en regelgeving voor aardgas tankstations. Er wordt stilgestaan bij de relatie met internationale ontwikkelingen op het gebied van bouw, onderhoud en operatie van aardgas tankstations, door ook internationale sprekers aan het woord te laten.

Het seminar wordt in aanloop op de kick-off meeting van 'ISO/TC 252 Natural Gas Fuelling Stations for Vehicels' in Utrecht gehouden.

(Inter)nationale behoefte aan standaarden voor aardgas tankstations Tijdens dit seminar zal worden ingezoomd op de implementatie van wet- en regelgeving voor aardgas tankstations en de rol van standaarden hierbij. Er wordt stilgestaan bij de relatie met internationale ontwikkelingen op het gebied van bouw, onderhoud en operatie van aardgas tankstations, door ook internationale sprekers aan het woord te laten. Gekeken zal worden in hoeverre de inzet van CNG en LNG als brandstof voor voer- en vaartuig in Nederland kan beantwoorden aan één van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken van vandaag namelijk duurzame mobiliteit.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit seminar kunt u contact opnemen met NEN Energiewinning, Shyreen Dahoe, telefoon (015) 2 690 181, e-mail energy@nen.nl