FloraHolland


FloraHolland vervangt kasdek Presentatieruimte in Naaldwijk

FLORAHOLLAND (26 mei 2010) - In de zomermaanden gaat bij FloraHolland Connect in Naaldwijk letterlijk het dak eraf. Het huidige kasdek van de Presentatieruimte aan de Middel Broekweg dateert namelijk uit begin jaren 90 en voldoet niet meer aan de eisen van nu. Om de verbouwing snel en efficiënt te laten verlopen is de Presentatieruimte van 21 juni tot en met 6 augustus tijdelijk gesloten. Kopers en kwekers kunnen in deze periode terecht in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Aalsmeer.

De Presentatieruimte van FloraHolland Connect is de etalage voor kwekers. Hier tonen zij hun producten of presenteren hun bedrijf aan in- en verkopers. Voor bezoekers is het een ruimte waar zij inspiratie op kunnen doen en informatie verzamelen over de laatste trends en het actuele aanbod. In juni, juli en begin augustus maakt de handel een relatief rustige periode door, vandaar dat FloraHolland Connect er juist in deze maanden voor gekozen heeft om te verbouwen.

Alternatief
Zowel voor kwekers als voor kopers is er een goed alternatief. Kwekers kunnen met hun producten uitwijken naar de Presentatieruimte in Aalsmeer. Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van de Monsterbus, die ook tijdens de verbouwing zijn vertrouwde ronde rijdt langs de kopers in Naaldwijk. Kopers zijn voor het actuele aanbod van harte welkom in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Aalsmeer. Deze ruimte is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55.