Gemeente Nijefurd


Gemeentelijke verkoop gevonden fietsen

Op maandag 21 juni aanstaande verkoopt de gemeente de gevonden fietsen, waarvan de eigenaar niet meer is te traceren. De verkoop vindt plaats van 14.00 uur tot 14.30 uur op de gemeentewerf, aan de Spoarleane 2 in Koudum. De fietsen vallen onder de noemer `opknappers'.

De fietsen worden verkocht bij inschrijving. Voorafgaand aan de inschrijving kunt u tussen 13.45 en 14.00 uur de te verkopen fietsen bekijken. Een proefritje maken is niet mogelijk. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om in te schrijven op één of meerdere fietsen. Na afloop van de inschrijving, om 14.30 uur, worden in het bijzijn van de inschrijvers de enveloppen geopend en vindt na bekendmaking van de hoogste bieder, de betaling plaats. U kunt de fiets niet op de gemeentewerf laten staan om deze later op te halen. Doet u dat wel dan vervalt de fiets wederom aan de gemeente en wordt deze afgevoerd.

Inschrijfformulier
Een inschrijfformulier en een overzicht van de te verkopen fietsen kunt u afhalen bij de gemeentewerf in Koudum of onder aan de pagina downloaden.
relevante downloads

* INSCHRIJFFORMULIER verloren fietsen.pdf (24,32 KB)
* Overzicht fietsen.pdf (17,2 KB)