FloraHolland


Presentatieruimte FloraHolland Connect in Naaldwijk tijdelijk gesloten

FLORAHOLLAND (18 juni 2010) - Van maandag 21 juni tot en met 6 augustus is de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Naaldwijk gesloten. Het kasdek van de Presentatieruimte aan de Middel Broekweg is gedateerd en wordt daarom vervangen. Als alternatief kunnen kwekers en kopers in deze periode terecht in de Presentatieruimte in Aalsmeer of in de Monsterbus.

Alternatief
Kopers zijn voor het actuele aanbod van harte welkom in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Aalsmeer. Deze ruimte is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Ook kwekers kunnen met hun producten uitwijken naar de Presentatieruimte in Aalsmeer. Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van de Monsterbus, die ook tijdens de verbouwing zijn vertrouwde ronde rijdt langs de kopers in Naaldwijk, Aalmeer en Bleiswijk.

Handelsmeeting
Ondanks de verbouwing in Naaldwijk blijft de Handelsmeeting op deze vestiging gewoon doorgaan. Hier presenteren productgroepspecialisten en Persoonlijke Verkopers actuele planten met attentiewaarde. Kopers zijn iedere dinsdagochtend om 8.00 uur van harte welkom achter de Presentatieruimte bij de monsterinname/fotostudio (nivo 10).

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met uw FloraHolland Connect aanspreekpunt of FloraHolland Connect Info T 0174 63 55 55.