Gemeente Lopik

Extra reizigersspreekuren bij GGD Midden-Nederland

De GGD Midden-Nederland houdt extra reizigersspreekuren vanwege de aankomende zomervakantie. Reizigers kunnen bij de GGD terecht in Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Veenendaal, Woerden en Zeist. Overdag, `s avonds en op zaterdag. Sinds vandaag zijn alle afspraken via de website www.ggdmn.nl zelf snel en makkelijk te regelen.

Over enkele weken beginnen de schoolvakanties in de regio Midden-Nederland. Veel mensen besluiten alsnog om vaccinaties te halen en advies in te winnen voor ze op reis gaan. De GGD is hier blij mee en hoopt dat reizigers met de extra openingstijden goed voorbereid op reis kunnen gaan.

Vaccinaties ook voor dichterbij huis
Veel vakantiegangers die naar het Middellandse Zeegebied gaan of naar Bulgarije of Kroatië, weten niet dat zij ook vaccinaties nodig hebben. En dat ze gezondheidsrisico's lopen als ze een all-inclusive reis gaan doen in een resort aan zee in Turkije of Egypte. Terwijl met enkele eenvoudige maatregelen veel problemen te voorkomen zijn. De GGD adviseert deze reizigers zich goed te laten voorlichten over hun reisbestemming.

Afspraak maken
Het reizigersspreekuur is op afspraak. Mensen kunnen via www.ggdmn.nl een afspraak maken en, wanneer nodig, de afspraak zelf ook wijzigen of annuleren. Natuurlijk kunnen mensen ook bellen voor informatie of een afspraak, met de reizigerslijn op 030-6086060 (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur).

Meer informatie: www.ggdmn.nl