Politie Noord- en Oost Gelderland


Bij deze nogmaals onderstaand bericht. Er waren twee foutjes ingeslopen; de diefstallen waren in Ermelo (niet Elburg) en één van de straatnamen was Rengersland (niet Rengersstraat). Excuses hiervoor.


Ermelo - diefstal uit auto's


In het weekend van vrijdag tot en met zondag 20 juni is er in vier auto's in Ermelo ingebroken. Dit gebeurde aan het Rengersland, de Zwaluwstraat, het Kolevaarserf en de Uddelermeerweg. Hierbij zijn onder meer autoradio's en een laptop weggenomen.


De diefstallen aan het Rengersland, Zwaluwstraat en het Kolevaarserf vonden in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 juni plaats. De diefstallen werden 's morgens ontdekt. In alle drie de gevallen is een autoradio weggenomen. Aan de Uddelermeerweg werd op zondagmiddag op een parkeerplaats ingebroken in een auto. Hierbij is een laptop buitgemaakt. De auto aan het Kolevaarserf werd opengebroken door een slot te forceren. Hoe men de andere auto's is binnengekomen is nog onduidelijk.


De politie doet onderzoek naar de diefstallen en vraagt mensen die mogelijk iets gezien hebben om contact op te nemen met de politie via 0900 8844.