Gemeente Bunnik


Grootschalig bewonersonderzoek in nieuwe woonwijken

In acht gemeenten in de provincie Utrecht vindt een grootschalig bewonersonderzoek plaats, opgesteld door onderzoeksbureau De Kok & partners. Als u in een woning woont die na 1999 is gebouwd, dan vraagt de gemeente u mee te doen aan de enquête.
Energiezuinig bouwen & wonen is een opgave waar alle gemeenten in Nederland aan moeten voldoen. Er is een grote verscheidenheid aan innovatieve duurzame bouw- installatietechnieken op de markt. Maar hoe zijn deze woningen in de praktijk? Wat vinden onze inwoners van hun woning?
Om hier achter te komen, vindt een grootschalig bewonersonderzoek plaats bij acht gemeenten in de provincie Utrecht. Het onderzoek helpt gemeenten bij het maken van keuzes van nieuwe technologieën in nieuwe woningen. Maar ook bij het vormgeven of ondersteunen met informatie en eventueel subsidies om woningen energiezuiniger te maken.

Vragenlijst invullen voor 16 augustus
Woont u in een woning die na 1999 is gebouwd? Dan vragen wij u mee te doen aan een onderzoek door een vragenlijst in te vullen op http://www.duurzaamheidenbewonersonderzoek.nl/. Invullen van de enquête duurt ongeveer twintig minuten. Vul de vragenlijst vóór 16 augustus in, dan ontvangt u van het onderzoeksteam een leuke attentie.

Vragen of meer informatie?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marjolijn van der Hoek, beleidsmedewerker milieu van de gemeente: m.v.d.hoek@bunnik.nl of (030) 659 48 50.Voor meer informatie over het onderzoek zelf kunt u contact opnemen het onderzoeksbureau De Kok & partners: (026) 352 33 11 (Anita Erkelens of Pim Braat).

De gemeente hoopt van harte op uw medewerking, alvast hartelijk dank!